Yritys Nofa Juridica

Luotettava perheyhtiö

Nofa Juridica on erikoistunut senioreiden ja heidän perheidensä / läheistensä asiakokonaisuuksien hoitoon.

Ymmärrämme edunvalvonnan laajasti. Mielestämme se ei tarkoita vain edunvalvontaa, vaan kokonaisvaltaista, itse seniorin ja hänen perheensä / läheistensä asioiden hoitamista ja järjestelyä. Osaamme ratkoa osapuolten kannalta omaisuuden hoitoon ja siihen läheisesti liittyvät kysymykset. Toimimme selkokielellä ilman tavanomaista juridista kapulakieltä. Tuomme juridiikan lähelle ja kuvaamme mahdolliset ratkaisuvaihtoehdot selkeästi – IHMISELTÄ IHMISELLE. 

Käytössämme on laaja asiantuntijaverkosto, jota hyödynnämme tehokkaasti asiakkaidemme eduksi.

Nofa Juridica kouluttaa yhteisöjä ja yksityisiä. Kysy tästä meiltä lisää ja pyydä tarjousta.

Yhtiön perustajat ovat Erika Leino ja Pekka Leino.

Erika Leino toimii Nofa Juridicassa johtavana lakimiehenä. Hän on koulutukseltaan asianajajatutkinnon suorittanut varatuomari. Erikalla on pitkä kokemus tuomioistuimista. Hänellä on myös vankka lakitoimistokokemus. Erikalla on perhe- ja perintöoikeuden osaaminen, asuntoja, remontteja ja vakuutuksia koskevien riitaisuuksien kokemus sekä etuisuuksien tuntemus. Erika toimii edunvalvontavaltuutettuna / edunvalvojana.

Pekka Leino toimii Nofa Juridicassa kokemusasiantuntijana. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Pekka on toiminut pitkään liike-elämän parissa. Hän on tehnyt lukuisia yrityssopimuksia sekä yritysten ostoja ja myyntejä. Pekka on tehnyt myös yritysneuvontaa. Hänellä on vankka kokemus omaisuuden hoidosta, veroilmoituksista ja  -suunnittelusta sekä talous- ja perintösuunnittelusta.